0
Hypoallergeen
Puur & Parfumvrij
Topservice

Energy Balance 100% Natuurlijk Q10 HighAbsorption

Energy Balance 100% Natuurlijk Q10  HighAbsorption
Productomschrijving
Je ichaam kan deze 100% natuurlijke Q10 Enzym High Absorption tot 31,8% effectiever opnemen dankzij BioPerine ™. BioPerine ™ verhoogt de absorptie door thermogenese, de activatie van het mechanisme dat de spijsvertering verbetert, waardoor het lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen. BioPerine ™ heeft dus een positief effect op de spijs...

Je ichaam kan deze 100% natuurlijke Q10 Enzym High Absorption tot 31,8% effectiever opnemen dankzij BioPerine ™.

BioPerine ™ verhoogt de absorptie door thermogenese, de activatie van het mechanisme dat de spijsvertering verbetert, waardoor het lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen. BioPerine ™ heeft dus een positief effect op de spijsvertering, waardoor je je goed voelt. BioPerine ™ verbetert de eigen natuurlijke thermogene activiteiten van het lichaam, zodat het kan worden beschreven als een thermo-voedingsstof.

Het hoogwaardige co-enzym Q10 is afkomstig van een natuurlijk fermentatieproces en wordt niet synthetisch vervaardigd!

 

Wat is het?

Je lichaam wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke vrije radicalen en oxidatie. Antioxidanten beschermen onze cellen tegen oxidatie en vrije radicalen.

Na je 35e begint je lichaam minder coenzym Q10 te produceren, terwijl Q10 juist belangrijk is voor het metabolisme van cellen. Het is bovendien een sterke antioxidant die schadelijke vrije radicalen neutraliseert.   

 

BioPerine ™ verbetert de opname van Q10 met maximaal 31,8%

BioPerine ™ is een organische, alkalische verbinding die stikstof bevat. Het metabole proces dat energie in de cellen van het menselijk lichaam creëert, wordt thermogenese genoemd. Thermogenese heeft bewezen een sleutelfactor te zijn bij gewichtsverlies. Recente bevindingen tonen aan dat het een belangrijke rol speelt in hoe ons lichaam onze dagelijkse voedsel- en voedingsbehoeften verwerkt. Thermogenesis activeert het mechanisme dat de spijsvertering verbetert, waardoor je lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen.

BioPerine ™ heeft een positief effect op de spijsvertering, waardoor je je goed voelt.

BioPerine ™ verbetert de eigen natuurlijke thermogene activiteiten van het lichaam, zodat het kan worden beschreven als een thermo-voedingsstof.

BioPerine ™ verhoogt de biologische beschikbaarheid of absorptie van verschillende voedingsstoffen, zoals: co-enzym Q10, vitamine C, vitamine E, vitamine B-complex, inclusief vitamine B1, B2, B3, B6 en vitamine K.

 

100% Natuurlijk gefermenteerd Q10 co-enzym

Onderzoek heeft aangetoond dat dit co-enzym Q10 uitstekende beschermende eigenschappen bezit, een product is van natuurlijke fermentatie in zijn natuurlijke all-trans configuratie en  geen kunstmatige CIS-isomeren bevat. Tijdens het natuurlijke gistfermentatieproces wordt Q10 geproduceerd met "goede" trans-configuratie, wat betekent dat het overeenkomt met het co-enzym Q10 dat je aantreft in vlees, vis en andere voedingsmiddelen.

De veiligheid en hoge kwaliteit van gistfermentatie is bewezen in verschillende veiligheidsstudies uitgevoerd door een van de toonaangevende experimentele laboratoria wereldwijd.

De antioxidanten in dit co-enzym Q10 zijn natuurlijk en kunnen door het lichaam worden opgenomen.

Er zijn geen andere synthetische of kunstmatige antioxidanten die van nature biologisch beschikbaar zijn als natuurlijke antioxidanten.

De meeste co-enzym Q10-producten op de markt worden synthetisch vervaardigd en bevatten kunstmatige CIS-isomeren, waarvan de veiligheid en langetermijneffecten niet bewezen zijn in langetermijnstudies. De Q10 van EnergyBalance is wél 100% natuurlijk!

 

Aanbevolen dosering

Kinderen ouder dan 7, tieners en volwassenen: 1 capsule per dag bij de maaltijd.

 

Inhoud: 90 VegeCaps, die elk 30mg Co-enzym Q10 en 5mg BioPerine bevatten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Energy Balance Q10 HighAbsorption + BioPerine
Energy BalanceQ10 HighAbsorption + BioPerine

Na je 35e maakt je lichaam minder Q10 aan, een enzym dat essentieel is voor de cel-energievorming èn veroudering voorkomt. Deze krachtige 100% natuurlijke Q10 capsules bevatten BioPerine dat zorgt voor een 31,8% betere opname! 90caps

€24,50
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »