0
Hypoallergeen
Puur & Parfumvrij
Topservice

Verzenden & retourneren

Verzending NL:

• Gratis verzending* vanaf € 75,-!

• Verzending dezelfde dag, mits voor 15 uur 's middags besteld (op werkdagen)

• Altijd Track & Trace

• Brievenbuspost € 5,50

• Afhalen bij Postkantoor € 6,95

• Bezorgen met Postnl € 6,95

 

Verzending BE:

• Gratis verzending* vanaf € 75,-!

• Verzending dezelfde dag, mits voor 15 uur 's middags besteld (op werkdagen)

• Bezorgen met Postnl € 6,95

 

Verzending DE:

• Gratis verzending* vanaf € 100,-!

• Verzending dezelfde dag, mits voor 15 uur 's middags besteld (op werkdagen)

• Verzending met Track & Trace á €8,50

 

Verzending FR, AT, LU, ES & IT

• Gratis verzending* vanaf € 120,-!

• Verzending dezelfde dag, mits voor 15 uur 's middags besteld (op werkdagen)

• Verzending met Track & Trace á € 12,50

 

* LET OP: Indien het aankoopbedrag van een bestelling achteraf uitkomt onder het verzendvrije bedrag als gevolg van het retourneren van producten, dan worden de standaard verzendkosten alsnog berekend en op het creditbedrag in mindering gebracht.

 

We verzenden de door jou bestelde producten naar het door jou opgegeven adres met een Track & Trace code. We gebruiken voor de opvulling van de pakketjes hergebruikte en gerecyclede opvulmaterialen.

 

Verzending

Bestellingen gedaan op werkdagen voor 15.00 uur worden de volgende bezorgdag geleverd.
De bezorgdagen van Postnl zijn 

 • dinsdag
 • woensdag
 • donderdag
 • vrijdag
 • zaterdag


Indien een product niet voorradig is op het moment van je bestelling, dan staat de verwachte levertijd voor dit product duidelijk vermeld op de productpagina en in je winkelwagentje. 
Je pakketje wordt verzonden zodra alle door jou bestelde producten voorradig zijn. Je ontvangt op dat moment een email met de track & trace code van het pakketje. 

Volg je pakket op: https://mijnpakket.postnl.nl 


Bezorger gemist?

Ben je niet thuis als je pakket wordt bezorgd? Dan probeert Postnl het standaard te bezorgen bij je directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’: met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur op MijnPakket aangeven waar je je pakket bij de tweede poging wilt laten bezorgen.
Inndien het bij de 2e afleverpoging nog niet gelukt is om het pakket af te leveren, dan wordt het naar een PostNL punt gebracht waar je het gedurende 1 week alsnog kunt afhalen alvorens het retour gaat.

Afhalen Postnl Punt

Indien je je pakketje niet binnen 1 week tijdig afhaalt van een Postnl Punt wordt het retour gezonden. Dan kan het nog eens 2 weken duren voordat Postnl het pakketje weer bij ons terugbrengt.
Pas op dat moment wordt het aankoopbedrag van je bestelling, exclusief de verzend- en retourkosten, door ons teruggestort op je bankrekening. 
Let op: Indien je als betaalwijze hebt gekozen voor Achteraf Betalen via Klarna blijft je betalingsverplichting jegens Klarna gewoon bestaan!

Je hebt de keuze uit één van de volgende opties: 

 • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
 • Op dinsdag- of donderdagavond bij je thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur.
 • Afhalen één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland, de volgende werkdag vanaf 16.00 uur.
 • Afhalen één van de 300 PostNL locaties in Belgié, binnen 2 werkdagen.
 • Bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar je het pakket al de volgende ochtend vanaf 8.30 uur kunt ophalen.
 • Op een ander adres* binnen Nederland, bijvoorbeeld bij familie, vrienden of je werk. Ook hierbij geldt dat dit tot 6 dagen vooruit te plannen is.

 

Pakketje beschadigd?


Let op, wanneer je een pakket aanneemt van Postnl dan accepteer je de levering!

Wij verpakken je bestelling altijd goed verpakt in een goed dichtgetapete en stevige doos. Toch kan er onderweg naar jou een enkele keer toch een ongelukje met een verzenddoos voorkomen.

Mocht je bestelling onverhoopt door de bezorger van Postnl in een geopende of gescheurde doos worden aangeboden, maak dan altijd gebruik van één van de volgende mogelijkheden:
- Of je weigert het pakket;
- Of je laat de postbode een verklaring van de beschadiging noteren en tekenen, en zorg ervoor dat je een bewijsje krijgt! Maak ook meteen een foto van de doos voordat het aan jou wordt overhandigd (dus eigenlijk met de bezorger erbij).

Meldingen van beschadigingen die pas geconstateerd worden nadat de aflevering van het pakket door Postnl is geaccepteerd, kunnen niet in behandeling worden genomen. Wij vragen om je begrip hiervoor.

Postnl klantenservice

Is er een probleem met de bezorging van je pakketje? Dan kun je contact opnemen met Postnl via het servicenummer:  0900-0990

 

Retourneren

Je kunt het product zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na de ontvangst van het product retourneren, maar omdat het gaat om hygiënische en beperkt houdbare producten zijn hieraan strikte regels verbonden. 

- Alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten kunnen worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd. 

- Binnen 14 dagen na de aankoopdatum dient vooraf de retourzending via de email aan ons te zijn doorgegeven. Je ontvangt vervolgens van ons de retourverzendinstructies per email.

- Het te retourneren product dient binnen 17 dagen na de aankoopdatum door ons te zijn ontvangen. Bij overschrijding van deze termijn wordt de retourzending door ons geweigerd.  

- Het product dient in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en met een geldige track & trace code te worden verzonden. 

- De Track & Trace code dient direct aan ons te worden doorgegeven via email: [email protected], zodat wij de verzending van het pakket kunnen volgen.
Indien het pakketje niet aantoonbaar bij ons is afgeleverd, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.

- De retourkosten zijn volledig voor kosten van de klant, ook indien de klant het pakketje aan de deur weigert aan te nemen en het via de bezorger direct retour laat zenden, of indien de klant het pakketje niet tijdig heeft opgehaald op een afhaalpunt en het pakket uiteindelijk door het afhaallpunt aan ons wordt geretourneerd.

- Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen terugboeken via dezelfde betaalmethode  die je bij de bestelling hebt gebruikt.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, geopend of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor een geretourneerd product te weigeren. 

In het geval dat je je pakketje aan de deur hebt geweigerd en via de bezorger direct als retour hebt laten terugzenden, of wanneer je je pakketje niet tijdig hebt opgehaald bij het afhaalpunt en het pakket uiteindelijk door de afhaallocatie aan ons wordt geretourneerd. worden je retourkosten ad € 6,50  in mindering gebracht op het door ons terug te storten factuurbedrag.

- Eventuele achterafbetalingen komen in het geval van een retourzending niet te vervallen. Deze dienen op de gebruikelijke wijze aan Klarna te worden voldaan. 

- De betaalkosten van Achterafbetalen worden niet gecrediteerd, ook na een retour blijven deze volledig voor kosten van de klant. 

For all other questions

Call us

Text call us

E-mail

Email us

Email link text

Social media

Socials

8,6Review LogoWij scoren een 8,6 op Ekomi

MILD Cosmetics

The Netherlands

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »