0
Hypoallergeen
Puur & Parfumvrij
Topservice

Disclaimer

groen blaadjeMILD cosmetics betracht de uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen, redigeren en verspreiden van de informatie op deze site. MILD cosmetics is echter op geen enkele manier aansprakelijk voor schade als gevolg van enigerlei gebruik van kennelijke onjuistheden en fouten in deze informatie.


Alle make-up en cosmetica die je bij MILD cosmetics vindt, is hypoallergeen en/of parfumvrij waardoor de kans op een allergische of overgevoelige reactie aanzienlijk wordt verminderd.
Desondanks kan het voorkomen dat de huid toch onverwacht allergisch of overgevoelig reageert op een product. In zulke gevallen is het vaak niet meteen duidelijk door welke stof(fen) de allergische reactie werd veroorzaakt. Bijvoorbeeld, in de allergietesten bij de dermatoloog wordt getest op slechts een beperkt aantal van de meest voorkomende, bekende allergene stoffen. Je kunt dus overgevoelig of allergisch blijken te zijn voor stoffen die niet in deze allergietesten voorkomen. Ook komt het voor dat zich nieuwe allergieën ontwikkelen.

In het geval van een allergische of overgevoelige reactie op een product kan MILD cosmetics hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen over mogelijke alternatieven. We helpen je graag verder met een eerlijk advies.

For all other questions

Call us

Text call us

E-mail

Email us

Email link text

Social media

Socials

8,6Review LogoWij scoren een 8,6 op Ekomi

MILD Cosmetics

The Netherlands

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »