Contact

MILD cosmetics
Klantenservice: [email protected]


Vestigingsplaats: Hellevoetsluis, The Netherlands

Onze klantenservice is bereikbaar via de Contact-button of via: 
Email: [email protected]MILD cosmetics is dé speciaalzaak voor huidproblemen en parfumvrije & hypoallergene make-up en cosmetica.
Wil je graag een deskundig advies? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Be fabulous!

1 VEELGESTELDE VRAGEN
1.1 Wat is parfumvrije cosmetica?
Parfumvrije cosmetica bevat geen fragrance (synthetisch parfum), maar ook geen natuurlijk parfum dat bekende allergenen bevat.
1.2 Wat is 'hypoallergene cosmetica'?
Hypoallergene cosmetica bevat zeer weinig tot geen bekende allergene ingrediënten. Het bevat in geen geval fragrance (synthetisch parfum).
1.3 Kan ik tegen hypoallergene cosmetica?
Omdat hypoallergene cosmetica weinig tot geen bekende allergene stoffen bevat, is er minder risico op een allergische of overgevoelige reactie op een van de ingrediënten. Wij adviseren echter om een nieuw product eerst uit te proberen.
1.4 Hoe test je een product op je huid?
  • Test een nieuw product nooit vlak voor een belangrijke gebeurtenis.
  • Probeer altijd maar 1 nieuw product tegelijk uit, zodat je bij een eventuele allergische reactie exact weet welk product de oorzaak is.
  • Gebruik het testproduct op de plek waar het hoort (b.v. oogmake-up op je oog).
  • Breng het testproduct gedurende 2 achtereenvolgende dagen aan en wacht dan nog een nacht.
  • Verwijder het product bij een allergische reactie direct met veel lauw water. Niet hard wrijven of extra prikkelen.
  • Geen allergische reactie gekregen? Dan kun je nu eventueel een volgend product uitproberen.
  • Toch een allergische reactie gekregen? Laat de moed niet zakken, misschien dat een volgende proef meer succes oplevert! Laat de huid enkele dagen tot rust komen en probeer dan het volgende product.
1.5 Hoe gaat MILD cosmetics om met eventuele klachten?

Wij doen er alles aan om onze producten en service van het hoogste niveau te laten zijn. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze service, dan kun je dit aan ons emailen via [email protected] Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen per email een reactie van ons. Je kunt van MILD cosmetics verwachten dat wij ons zullen inspannen om je klacht samen met jou binnen alle redelijkheid en naar tevredenheid op te lossen.

Je kunt ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.