Over MILD cosmetics

parfumvrij en hypoallergeen

Welkom bij MILD cosmetics, dé speciaalzaak voor huidproblemen

Aanbevolen door dermatologen!


Je huid is kostbaar en uniek en verdient de beste verzorging.
Daarom vind je hier parfumvrije en hypoallergene cosmetica vol gezonde, en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten om je huid te verzorgen, te herstellen en te versterken. Zónder parfum of andere schadelijke stoffen die de huid kunnen irriteren of beschadigen.
MILD cosmetics is bovendien zeer gespecialiseerd in parfumvrije en hypoallergene natuurlijke cosmetica, ook voor ernstige huidproblemen als acne, psoriasis, eczeem, couperose, rosacea, pigmentvlekken en rimpels.

Je zult bij MILD cosmetics géén cosmeticamerken vinden die 'low quality' ingrediënten bevatten.
Onze producten zijn namelijk niet alleen parfumvrij en/of hypoallergeen, ze zijn bovendien geselecteerd op hun hoge kwaliteit en de bijzondere werkzaamheid van de ingrediënten.
Meer dan 98% van ons gehele assortiment is dan ook gemaakt van krachtige (hypoallergene) natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Je vindt hier dus echt alleen de àllerbeste parfumvrije & hypoallergene cosmetica!

MILD cosmetics wordt aanbevolen door dermatologen. Huidarts.com (de grootste dermatologische informatiesite voor huidpatiënten, huisartsen en dermatologen) verwijst je in verschillende artikelen door naar MILD cosmetics vanwege ons unieke parfumvrije en hypoallergene assortiment make-up en huidverzorgingsproducten.

Wil je meer weten of een deskundig advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Meer weten over wat parfumvrij en hypoallergeen inhoudt? < KLik hier voor meer informatie! >


MILD cosmetics werd in 2011 opgericht door Anoushka Wessels.
Vanwege haar allergieën en een problematische huid was Anoushka al van jongs af aan steeds op zoek naar goede parfumvrije en hypoallergene cosmetica.
Dit was echter moeilijk en slechts mondjesmaat te vinden en daarom besloot Anoushka om zelf een speciaalzaak te openen.
Een kwalitieitszaak met een uniek assortiment dat zorgvuldig en met specialistische kennis is samengesteld.

Met MILD cosmetics heeft Anoushka haar droom laten uitkomen:
Een mooie winkel waarin je echt voor je plezier shopt en die 100% gespecialiseerd is in de allerbeste cosmetica voor de overgevoelige huid!


Be fabulous!