0
Hypoallergeen
Puur & Parfumvrij
Topservice

Energy Balance Biologisch Anti-aging OGEN Complex

Energy Balance Biologisch Anti-aging OGEN Complex
Productomschrijving
Je ogen worden dagelijks blootgesteld aan een sterke oxidatieve stress zoals zonnestraling, kunstlicht, heldere schermen, smog, stof, wind, omgevingscondities, studeren en sigarettenrook. Pro Vision EYES® is een speciaal antioxidantcomplex, met krachtige astaxanthine, geformuleerd door Dr. Jens Wurster in samenwerking met EnergyBalance®, die je ...

Je ogen worden dagelijks blootgesteld aan een sterke oxidatieve stress zoals zonnestraling, kunstlicht, heldere schermen, smog, stof, wind, omgevingscondities, studeren en sigarettenrook.

Pro Vision EYES® is een speciaal antioxidantcomplex, met krachtige astaxanthine, geformuleerd door Dr. Jens Wurster in samenwerking met EnergyBalance®, die je ogen beschermt tegen oxidatieve stress, vrije radicalen en natuurlijke verouderingsprocessen. Pro Vision EYES® is een voedingssupplement met een specifiek anti-oxidantcomplex voor de ogen, met riboflavine, vitamine A en zink die bijdragen aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

Pro Vision EYES® is speciaal ontwikkeld om de macula-degeneratie (AMD), de fysiologische afname van het gezichtsvermogen en de presbyopie tegen te gaan en de gezondheid van de ogen te stimuleren. Pro Vision EYES® is een voedingssupplement, geen medicijn.

 

Voor wie is Pro Vision EYES® bedoeld?

Pro Vision EYES® is bedoeld voor iedereen die haar of zijn zicht zo lang mogelijk wil beschermen, en voor wiens ogen dagelijks worden blootgesteld aan stressvolle situaties.

Pro Vision EYES® is een krachtig voedingssupplement met anti-aging effect voor het hele lichaam en is geschikt voor alle leeftijden.

 

Accommodatie

Accommodatie is het proces waarbij het gewervelde oog van optische kracht verandert om een ​​helder beeld of focus op een object te behouden wanneer de afstand varieert. Hierin variëren de afstanden voor individuen van het verre punt - de maximale afstand vanaf het oog waarvoor een helder beeld van een voorwerp kan worden gezien, tot het dichtstbijzijnde punt - de minimale afstand voor een helder beeld.

Pro Vision EYES® kan de beperking van het bereik van de aanpassing van het oogproces en het progressieve, leeftijdsgerelateerde verlies van elasticiteit van de lenscapsule tegengaan.

 

 
Pure ingrediënten met de hoogste biologische beschikbaarheid

Pro Vision EYES® van EnergyBalance® is een veganistisch Zwitsers product dat de beste beschikbare onbewerkte GMO-vrije ingrediënten bevat: oorsprong gecertificeerd (traceerbaarheid produceren) en uit veilige landen (voedselveiligheid).

 

Dosering:

Aanbevolen dosering voor een intensieve behandelkuur ter verbetering van de ogen:

3x Daags 1 capsule voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Aanbevolen dosering ter ondersteuning van de ogen:

1 á 2x Daags 1 capsule voor de maaltijd innemen.

  

Bescherm tegen zonlicht. Bewaren op een koele en droge plaats (15-25 ° C / 59-77 ° F). De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Dit is geen geneesmiddel.

Ingrediënten: Cellulose (VegeCaps), tagetes erecta-extract (luteïne, zeaxanthine), organisch gecertificeerd acerola-extract, magnesium L-ascorbaat, haematococcus pluvialis (astaxanthine), zinkbisglycinaat, natuurlijke gemengde carotenoïden, inactief gistextract, pijnboomschors extract, bosbessenextract.

Inhoud 60 VegeCaps elk 462 mg.

 

Hogere maculaire pigment-optische dichtheid (+ 27%) in 6 maanden

De maculaire pigment-optische dichtheid (MPOD) is een macula-gezondheidsindex en dientengevolge ook van de visuele functie. Hoger is de dichtheid, beter is de gezondheidstoestand van het oog. In het LISA-onderzoek (Lutein Intervention Study Austria, 2011, door Günther Weigert et al.) was de maculaire pigment-optische dichtheid van 126 proefpersonen met maculaire degeneratie (AMD) * in stadium 2, 3 en 4 gemeten bij baseline en na 6 maanden . Luteïne of placebo werd gedurende 6 maanden toegediend. De MPOD-waarde steeg met een gemiddelde van 27,9% bij de proefpersonen met luteïne en niet meer dan 0,001% bij de proefpersonen die werden behandeld met placebo. *

Maculaire degeneratie (AMD of ARMD) is een medische aandoening die kan resulteren in wazig of geen zicht in het centrum van het gezichtsveld. In de loop van de tijd ervaren sommige mensen echter een geleidelijke verslechtering van het gezichtsvermogen dat een of beide ogen kan beïnvloeden. Hoewel het niet leidt tot volledige blindheid, kan verlies van centraal zicht het moeilijk maken om gezichten te herkennen, te rijden, te lezen of andere activiteiten van het dagelijks leven uit te voeren.

 

Maculair pigment meten

Optometristen kunnen de MPOD (maculaire pigment optische dichtheid) op een niet-invasieve, eenvoudige en snelle manier meten met een maculaire pigment screener. In een onderzoek uit 2009 door Rob L. P. van der Veen et al. was de gemiddelde MPOD van 5581 proefpersonen (beide geslachten) 0,330. De gemiddelde leeftijd van de proefpersonen was 52 jaar (tussen 20 en 90 jaar). In het bijzonder hadden mannen een gemiddelde MPOD van 0,335, vrouwen van 0,326. Pro Vision EYES® gedurende 6 maanden Meet uw MPOD, neem dan 6 maanden Pro Vision EYES® en meet de MPOD opnieuw. Volgens de studies verbetert de MPOD (zie LISA-studie, 2011).

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Energy Balance Pro Vision EYES Complex
Energy BalancePro Vision EYES Complex

Jeugdige ogen? Dit krachtig anti-aging biologische anti-oxidantcomplex beschermt je ogen tegen oxidatieve stress, vrije radicalen en verouderingsprocessen, waardoor leesscherpte, nachtzicht en perceptie van diepte en kleur verbeteren! 90Caps

€49,90
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »