0
Hypoallergeen
Puur & Parfumvrij
Topservice

VEELGESTELDE VRAGEN

Omdat hypoallergene cosmetica weinig tot geen bekende allergene stoffen bevat, is er minder risico op een allergische of overgevoelige reactie op een van de ingrediënten. Je kunt binnen onze collecties filteren op 'Hypoallergeen", zodat je eenvoudig hypoallergene en parfumvrije producten kunt vinden.

Niet iedereen is gevoelig voor dezelfde stoffen, het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de ingrediëntenlijst van een product voor aankoop te controleren. Indien je niet precies weet voor welke stoffen je precies overgevoelig bent, dan adviseren wij je om een allergietest door de dermatoloog te laten uitvoeren.

Wij doen er alles aan om onze producten en service van het hoogste niveau te laten zijn. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze service, dan kun je dit aan ons emailen via [email protected]. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen per email een reactie van ons. Je kunt van MILD cosmetics verwachten dat wij ons zullen inspannen om je klacht samen met jou binnen alle redelijkheid en naar tevredenheid op te lossen.

Je kunt ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klantenservice: [email protected]


Vestigingsplaats: Hellevoetsluis, The Netherlands

Laat een reactie achter

* Verplichte velden

For all other questions

Call us

Text call us

E-mail

Email us

Email link text

Social media

Socials

8,6Review LogoWij scoren een 8,6 op Ekomi

MILD Cosmetics

The Netherlands

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »