Sante Natuurlijke Haarverf Terra
€9,95

Sante Natuurlijke Haarverf Terra

Parfumvrije, hypoallergene en 100% natuurlijke licht goudbruine haarverf voor middenblond, donkerblond, lichtbruin, middenbruin en grijs gemeleerd haar. Zonder ppd, zonder parfum, zonder ammoniak of peroxide. Gebruik voor lang haar 2 verpakkingen. ...Meer informatie

Niet op voorraad

Met de Sante plantaardige haarverf kunt u uw natuurlijke haarkleur nuanceren, versterken of veranderen; zonder de natuurlijke haarstructuur aan te tasten. Het kleurresultaat bij gebruik van plantaardige haarverf is uiteindelijk afhankelijk van uw eigen natuurlijke haarkleur en haartype. Hoe fijner of lichter het haar, des te sneller en beter de plantaardige haarverf een laagje om uw haar legt. Om ervoor te zorgen dat het kleurresultaat overeenkomt met uw verwachtingen adviseren wij de haarverfkleur eerst te testen op één haarstreng. De kleuren van de Sante plantaardige haarverf zijn overigens ook met elkaar te mixen. Vooral bij rode- en bruinetinten zijn alle denkbare kleuren mogelijk.


De Sante Plantaardige haarverf heeft over het algemeen een lange houdbaarheid maar dit is echter wel afhankelijke van uw eigen haar verzorgingsgewoonten en haarconditie. Het zijn geen uitwasbare haarkleuren. 
Voor schouderlang haar adviseren wij 1 verpakking Sante plantaardige haarverf, en bij middenlang haar adviseren wij 2 verpakkingen.

  • Het haar moet voordat je gaat verven absoluut vrij van siliconen zijn, anders pakt de verf niet. Was eventuele siliconenresten uit het haar met Moroccan Natural Rhassoul Clay.
  • haarverf zonder ppd

    Kies je kleur of meng meerdere kleuren om het gewenste kleurresultaat te bereiken.
  • Vermeng de verf met heet water of met hete zwarte thee voor extra kleurresultaat.
  • Test de verf eerst op een haarstreng om kleur en tijdsduur uit te proberen (gebruik hiervoor 1 theelepel haarverf en 30 ml heet water).
  • De inwerktijd bedraagt 15 tot 2 uur. Hoe fijner, dunner en lichter het haar hoe eerder en beter de verf pakt. Hoe langer inwerktijd, hoe meer roodtinten verschijnen.
  • De kleur zwart is niet geschikt om grijs haar te dekken. Meng hiervoor zwart met natuur rood (verhouding 50/50)
  • Lees voor gebruik goed de bijsluiter door.
  • Was je geverfde haar met de hypoallergene shampoo's, deze zijn allemaal natuurlijk en bevatten géén siliconen!


Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »