Phytocure Natuurlijk huidsupplement
€40,95

Phytocure Natuurlijk huidsupplement

BioSil stimuleert de aanmaak van collageen, keratine en elastine, de 3 belangrijkste eiwitten voor een gezonde, elastische en gladde huid. Het voorkomt veroudering en helpt wonden genezen. Bevat silicium en choline, klinisch bewezen werking. 60 caps ...Meer informatie


- Stimuleert de aanmaak van collageen, keratine en elastine.
- Goed voor huid,haar en nagels.
- Goed voor bloedvaten en botten (gewrichten)
- Verbeetert gewrichtsaandoeningen en spierblokkades
- Sneller herstel bij wondes, revalidatie, chirurgische ingrepen.
- Anti-oxidante werking

De conditie van je huid, haar en nagels is in grote mate afhankelijk van 3 eiwitten:
- Collageen vult de huid op zodat fijne lijntjes en rimpels verminderen. Collageen is tevens essentieel voor sterke botten en soepele gewrichten.
- Keratine is opgeslagen in de haarschacht en bepaalt het volume, de sterkte en de elasticiteit van het haar.
- Elastine zorgt ervoor deat de huid elastisch blijft zodat de vorming van fijne lijntjes en rimpels wordt voorkomen.

Recente wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat BioSil de aanmaak van lichaamseigen collageen bevordert. Zo werd in dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies aangetoond dat ch-OSA (het gepatenteerd actieve bestanddeel van BioSil) fijne lijntjes en rimpels helpt te verminderen met 30%, de elastisticiteit van de huid verhoogt, het haarvolume en de sterkte van het haar en nagels verbetert met 13,1 %, en helpt bij het behoud van sterke botten en soepele gewrichten.

Gebruiksaanwijzing: 1 capsule 2x daags.

Samenstelling

- Silicium (choline-gestabiliseerd-orthosiliciumzuur ch-OSA) 5 mg per capsule. In ons lichaam is dit sporenelement (mineraal) een belangrijk onderdeel van ons bindweefsel, helpt het lichaam op te bouwen.
Silicium zorgt voor gezond, elastisch, sterk haar vol volume. Silicium is kiezelzuur en is belangrijk voor bindweefsel, botten, nagels, haar en gaat zelfs rimpelvorming van de huid tegen. Silicium komt niet meer zoveel voor in voeding.

- Choline (choline-gestabiliseerd-orthosiliciumzuur ch-OSA) 100 mg per capsule. Een zogenaamde halfvitamine die behoort tot de B-groep die o.a. de opname van silicium bevordert.
Een van de weinige natuurlijke stoffen die in staat is de hersenbarriëre te doordringen. In de hersenen produceert dit vitamine een stof die noodzakelijk is voor het goed functioneren van het geheugen. Choline houdt ook de cholesterolvorming onder controle en verhindert dat cholesterol zich tegen de vaatwand afzet.

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoedig.


Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »