Zo breng je een bronzer aan

  • Geplaatst op
  • Door Anoushka
  • Geplaatst in make-up
  • 5

Met een bronzer kun je mooie contouren in je gezicht aanbrengen en een gezonde look creeëren!

bronzerDe mogelijkheden van een bronzer

Met een bronzer kun je je gezicht een prachtige natuurlijke sunkissed glow geven en je kunt de vormen van je gezicht extra benadrukken of juist hier en daar corrigeren en verzachten. Hoe haal je maximaal effect uit je bronzer?

Unity Cosmetics bronzing powderAllereerst is de kwaliteit van je bronzer bepalend voor het beste resultaat. De mooiste bronzers zijn gemaakt van zuivere minerale of natuurlijke ingrediënten.

Bronzer om vormen te corrigeren

Je kunt met een bronzer de vormen van je gezicht corrigeren, door schaduwen aan te brengen. Let er wel op dat je de bronzer niet te dik aanbrengt, want ook hier geldt: Less is more!

Je kunt hoekige vormen verzachten door op de randen van die hoeken wat bronzer aan te brengen, wat een schaduweffect geeft en waardoor het deel waarop je geen bronzer hebt gedaan visueel meer naar voren komt. Op dezelfde manier breng je met de bronzer ook juist sterkere contouren aan. Je kaaklijn kun je bijvoorbeeld rechter en strakker laten lijken door de onderkant van de kaaklijn met de bronzer te corrigeren. En vergeet dan ook een eventuele onderkin niet! Zo kun je met schaduwen de vorm van je kin, neus, je jukbeenderen en je voorhoofd benadrukken of juist corrigeren.

Sunkissed glow

Met een bronzer creëer je ook een gezonde look door het zo aan te brengen dat het lijkt alsof je een licht tintje hebt door de zon. Maar als je niet precies weet wat je aan het doen bent, heb je voor je het weet al snel je hele gezicht met bronzer bepoederd en dat is absoluut een nono!

Luxe zuiver minerale make-up
Je begint daarom altijd met het aanbrengen van de bronzer helemaal boven aan je voorhoofd langs je haargrens. Daarna zet je de kwast aan je slaap en ga je via de onderkant van je jukbeen in een vloeiende lijn naar beneden waarbij je je jukbeen blijft volgen. Breng dan wat bronzer aan op het rechte deel op je neusbeen.

Hierna kun je eventueel de vorm van je neus, kin, kaaklijn en onderkin corrigeren.
Op de foto kun je heel duidelijk zien hoe de bronzer langs de slaap en het jukbeen is aangebracht. Óp je jeukbeen breng je vervolgens een blusher of een highlighter aan, waardoor je gezicht een gezonde en levendige expressie krijgt! Ook kun je goed zien hoe de kin en de kaaklijn van het model met wat bronzer zijn gecorrigeerd.

Reacties

  1. Sietske Sietske

    Ik heb het nu even met een lichtbruine oogschaduw geprobeerd en het resultaat is erg mooi. Met een echte bronzer word het vast nog beter

  2. Samira Samira

    Ik gebruik soms een bronzer maar ik wist niet dat je het ook voor schaduw kan gebruiken. Ik probeer het vanavond!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden