Betrouwbare informatie van de huidarts

Betrouwbare informatie van de huidarts

Op internet vind je van alles over eczeem, rosacea en andere huidaandoeningen, maar is jouw informatie wel volledig en betrouwbaar?

Als je wel eens hebt rondgesurfd op het internet op zoek naar informatie over een huidprobleem dan heb je vast wel eens van die sites gevonden die zich voordoen als medisch deskundig. Helaas blijken deze websites bij nadere beschouwing niet zelden een vermomd marketingkanaal te zijn van een cosmetica fabrikant of -merk.
Ook zijn er websites die je proberen te overtuigen van dé oplossing voor jouw huidprobleem en die semi-wetenschappelijke informatie geven die vaak niet volledig of juist is.

Maar als je last hebt van huidproblemen en -allergieën dan is het natuurlijk belangrijk dat je goede en betrouwbare informatie krijgt die up to date is.
Dé informatiesite voor huidpatiënten, huisartsen en dermatologen is Huidarts.com, boordevol informatie over allerlei huidaandoeningen, medische behandelingen en contactallergieën.

Huidarts.com staat onder redactie van dermatoloog dr. David Njoo, die ooit tijdens zijn studietijd besloot om samen met zijn broer een dermatologische website op te zetten omdat er destijds nauwelijks up to date patiëntenbrochures voorhanden waren.
De artikelen op Huidarts.com worden geschreven door dermatologen met verschillende specialismen, waaronder heuse 'superspecialisten' en de informatie wordt dagelijks up to date gehouden.

Tegenwoordig hebben vele huisartsen en dermatologen tijdens hun spreekuren altijd deze toegankelijke website openstaan om snel te kunnen raadplegen.
En krijg je bij de huisarts, dermatoloog of apotheek een printje mee met patiënteninformatie over jouw huidaandoening, dan is die informatie dus afkomstig van Huidarts.com.

Huidarts.com verwijst naar MILD cosmetics

Wist je trouwens dat Huidarts.com in verschillende artikelen doorverwijst naar MILD cosmetics als het gaat om parfumvrije en hypoallergene make-up en huidverzorging!

Enkele (van de vele) interessante artikelen op Huidarts.com:
Contactallergie
Vaker allergieën voor cosmetica onder atopici
Allergie voor cosmeticaReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden